Welkom bij Inscope - Optische Instrumenten

Inscope is Benelux dealer van o.a. Vision Engineering, Schott Fiberoptics, Media Cybernetics, OEG.

Hiermee hebben wij een breed pakket op het gebied van microscopie, verlichting, beeldverwerkingssoftware en camera’s. Daarnaast verrichten wij het onderhoud aan alle optische microscopen bij u ter plekke. Ook kunnen wij uw meetmicroscoop kalibreren met herleidbare middelen.

 

Vision Engineering

Vision Engineering is producent van hoogwaardige ergonomische, oculairloze stereomicroscopen zoals de Mantis of Lynx, meetmicroscopen en hoogwaardige camerasystemen. Technologisch vooruitstrevend met o.a. de DRV, de eerste digitale stereomicroscoop waarmee u 3D beelden kunt doorsturen en live beoordelen.

 

Schott Fiberoptics

De lichtbronnen van Schott Fiberoptics staan voor Duitse kwaliteit. LED of halogeen, met een grote keuze uit modellen en verschillende lichtgeleiders kunt u het door u gewenste systeem samenstellen en daarmee alle mogelijkheden van uw microscoop benutten.

 

Media Cybernetics

Ontwikkelaar van geavanceerde meetsoftware Image Pro en Autoquant. IP10 heeft vele mogelijkheden om details aan microscoopbeelden te verbeteren en te meten, macro’s hiervoor te ontwikkelen en data te verzamelen.

 

 

 

Contact

Kerkweg 73

8091 EV Wezep

038-3759022

info@inscope-oi.nl